perjantai 29. lokakuuta 2010

Keskustelua

Tämä on välispiikki eikä liity haasteeseen. Vastaan siihen myöhemmin.

Ihanaa ihmiset, olette kommentoineet! Me like it!! Uskallan Piukunkin puolesta nyt sanoa, että antaa tulla vain. Erimieltä saa olla, asioista voidaan jopa vääntää. Yhtenä ajatuksena on ravistella, herättää keskustelua ja rikkoa myyttejä.

Toivon kuitenkin, että pysytään jokainen asialinjalla. Niin kuin tähän asti on pysyttykin, kiitos siitä. Mutta kirjoitan nyt auki kirjoittamattoman säännön, että toisten haukkuminen, mollaaminen ja lynttääminen on kielletty. Vähätellä ei saa eikä muiden asioilla repostella. Tämä on nyt vain näin varmuuden varoiksi. Uskon jokaisen tämän blogin kommentoijan tietävän tämän ilman sanomistakin.

Niin ja mehän olemme vallan kapulassa :) Voimme poistaa asiattomat viestit ;)
Nipsu
-------------------------------

Piuku toteaa saman kuin yllä; pidetään taso korkealla, heitellään haasteilla ja annetaan ajatuksen virrata. Vallan kapulan toisesta päästä kiinni pitäen,
Piuku

1 kommentti:

  1. JEe!
    Eilen (eiku milloin ne ekat kaks kirjoitusta tänne oli tullu?) luin tätä ja en ollu ihan varma alanko seuraa, mutta nyt oon! Ihan loistavaa keskustelua, tekee mieli ahmia kaikki tekstit ja kommentitkin! :) Jatkakaa samaa rataa!

    VastaaPoista