Ketkä ja miksi?

Tässä blogissa on tarkoitus saada dialogiseen muotoon meidän pohdinnat äitiydestä, perheestä ja arjesta. Todennäköisesti myös kaikesta muustakin, mitä mieleen matkan varrella pälkähtää!

Kaksi naista joiden molempien esikoiset ovat saaneet diagnoosikseen Downin syndrooman. Neiti Näppärä ja Herra Hepuli. Näppärä ja Hepuli molemmat, ovat myös saaneet sisarukset 2011.

Keskustelut venyvät välillä tuntikausien mittaisiksi ja naurettua sekä itkettyä tulee milloin millekin asialle. Voisko meidän pohdinnoilla olla jotain annettavaa muillekin?

Kysymyksiä ja keskustelunavauksia saa heittää, mieluiten kommentiboksiin.
Niitä ruoditaan, mistä jotain sanottavaa on.

Meidän kirjoituksiamme ei voi eikä missään nimessä saa tulkita yleiseksi mielipiteeksi. Meidän ajatukset ja tunteet ovat subjektiivisia, kokemuksia omasta elämästämme niin kuin me sen näemme. Emme tahdo olla roolimalleja tai kertoa, miten pitää elää. Kerromme, miten me olemme asiat nähneet.

Meidän kanssa saa olla erimieltä tai samaa mieltä. Ainoa mikä on ehdottoman kielletty, on toisten tahallinen loukkaaminen. Voimme halutessamme poistaa kommentteja.  Pidätämme myös oikeuden muuttaa mielipidettämme, koska erehtyminen on inhimillistä. Pidätämme myös oikeuden olla tyhmiä ja omituisia, olemmehan mekin vain ihmisiä.

Haaste on heitetty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti